Search
Fietstocht De Vierklaver

Rolstoeldelen in Adegem

Wil je er af en toe eens gaan wandelen op minder toegankelijke paden, maar heb je geen aangepaste rolstoel? Of overweeg je om een offroad rolstoel aan te schaffen en wil je die eerst eens uittesten alvorens je deze koopt? Dan is rolstoeldelen de ideale oplossing voor jou! Via ons rolstoeldeelsysteem in Adegem verhuren we twee offroad rolstoelen. Onze rolstoelen kunnen elke dag van de week ontleend worden voor een halve of een volledige dag of voor een langere periode. Mensen die graag gebruik maken van een aangepaste rolstoel kunnen op ieder moment de rolstoel uitlenen: zowel bewoners en deelnemers van De Vierklaver als andere geïnteresseerden!

De twee offroad rolstoelen worden aangeboden dankzij het Leader-project ‘Landschapsbeleving in de buurt, toegankelijk voor iedereen’ van Natuurpunt en Partners Meetjesland. Met dank aan Rotary Maldegem voor de financiële steun.

afbeelding van Offroadrolstoel

Praktische informatie

  • Wanneer? Je kan de rolstoel uitlenen voor een halve of een hele dag of voor een langere periode. Oppikken en terugbrengen gebeurt tussen 9u-18u.
  • Prijs? De prijs is 10 euro voor een halve dag, 20 euro voor een volledige dag. Dit bedrag betaal je ter plaatse cash. Op voorhand stort je ook een waarborg van 75 euro. Indien je de rolstoel nogmaals wilt huren, dan kan je de waarborg laten staan. Indien niet, dan krijg je de waarborg teruggestort na gebruik.
  • Locatie? De rolstoelen kan je ophalen bij vzw Vierklaver Adegem: Lenen 7, 9991 Adegem. Deze rolstoelen kunnen dichtgeklapt en makkelijk getransporteerd worden in de auto.

Wens je meer informatie? Bel naar 050 72 86 53 of reserveer hieronder je rolstoel!

Laat een review achter