Search
koken in 't klavernest

Meer De Vierklaver

Fietsdelen

Wil je er af en toe eens op uit met een aangepaste fiets, maar heb je er geen? Of wens je eens een fiets uit te testen alvorens je deze koopt? Dan is fietsdelen de ideale oplossing voor jou!

Rolstoeldelen

Wil je er af en toe eens gaan wandelen op minder toegankelijke paden, maar heb je geen aangepaste rolstoel? Of wens je eens een offroad rolstoel uit te testen alvorens je deze koopt? Dan is rolstoeldelen iets voor jou!

Samenwerkingsverbanden

Inclusie academie, Netwerk/Zorgcircuit dubbeldiagnose Oost-Vlaanderen, Collectief overleg gedeelde zorg, Fiola, Meetjeslands Overlegplatform Personen met een beperking (MOPB), 0nder ’t perron, Snoezelpad Nevele, Werkburo, Tabor, Vlaams welzijnsverbond

tutti colori

Muziek behoort al heel lang tot de vaste activiteiten in De Vierklaver. Bewoners en deelnemers leven zich graag uit in zang en percussie en komen dan ook met veel plezier en enthousiasme naar het muziekatelier in Adegem en Landegem. 

Producten dagcentrum

De deelnemers van de ateliers maken verschillende producten. Wens je ook een artisanaal product? Bekijk hier ons aanbod.

collectief overlegorgaan

In 1993 werden er wettelijke maatregelen getroffen om de rechtszekerheid en de inspraak van personen met een handicap en/of zijn wettelijke vertegenwoordigers in de voorzieningen te realiseren: de zgn. inspraakbesluiten.