Search
Start to Walk Landegem, samen wandelen

Vrijwilligers in De Vierklaver

Voor onze organisatie zijn vrijwilligers van onschatbare waarde! Vrijwilligers vormen een betekenisvolle ondersteuning aanvullend op onze professionele werking.

Speel je graag muziek, ben je een natuurliefhebber of een keukenprins(es)? Rijd je graag in auto? Laat ons weten wat je talenten of hobby’s zijn. Wat jij graag doet, is voor ons belangrijk!

 

Wens je je éénmalig, regelmatig of op vaste tijdstippen te engageren? Laat weten wat jij verkiest. Je staat er niet alleen voor! Je krijgt professionele ondersteuning en wordt begeleid door een ondersteuner voor vrijwilligers.

Wij voorzien voor elke vrijwilliger een vrijwilligersverzekering en op regelmatige tijdstippen een welverdiend bedankje.

foto van Annie
Op donderdag maakt ze met de cliënten een wandeling, gaat ze iets drinken en geeft ze samen met de begeleiders een activiteit. Vrijwilligerswerk die ze met hart en ziel doet! “De kleine momenten zoals de glimlach op iemands gezicht wanneer je goedemorgen zegt, zorgen ervoor dat ik dit graag doe!”
Annie
Vrijwilliger in Adegem
Caroline in het schildersatelier
Caroline werkt al 6 jaar als vrijwilliger in De Vierklaver in Adegem. Ze geeft op dinsdag het schildersatelier aan de bewoners. Vrijwilligerswerk die ze met grote toewijding doet! “Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel de mensen gegroeid zijn. Vroeger werkten ze enkel maar met zwart. Ondertussen is hun werk zeer kleurrijk geworden en wordt er veel meer binnen de lijntjes geschilderd. Prachtige evolutie!”
Caroline
Vrijwilliger in Adegem
auto op oprit De Vierklaver Landegem
Chauffeur Landegem

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten wil brengen naar een activiteit vb. kunstacademie. Deze activiteiten zijn noodzakelijk voor inclusie van onze cliënten.

We voorzien een kilometervergoeding. Je wordt jaarlijks uitgenodigd op het vrijwilligersfeest. Je krijgt heel veel appreciatie terug!

De momenten zijn samen af te spreken.

Tony
Vrijwilliger uitstapjes - Landegem
Ik ben Tony en 56 jaar. 
Ik ben op zoek naar iemand om af en toe eens samen te gaan wandelen/fietsen/cafébezoekje.
Ik ben enorme fan van de koers en alles dat er mee te maken heeft. 
 

Ik kan van een lekker koffietje of biertje genieten ….als het maar gezellig en ontspannend kan zijn.

chauffeur op de voorgrond met De Vierklaver Adegem op de achtergrond
Chauffeur Adegem/Maldegem

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten wil brengen naar een activiteit vb. bowling. Deze activiteiten zijn noodzakelijk voor inclusie van onze cliënten.

We voorzien een kilometervergoeding. Je wordt jaarlijks uitgenodigd op het nieuwjaarsfeest. Je krijgt heel veel appreciatie terug!

De momenten zijn samen af te spreken.

persoon op fitnesstoestel
Samen naar de fitness - HanNAH

We zoeken een vrijwilliger die mee wil gaan naar de fitness op vrijdagvoormiddag. Jouw engagement is af te spreken: wekelijks, maandelijks,… 

Vrijwilligerswerk in een aangename sfeer, met een lekker kopje koffie. Op jouw eigen tempo.

DSC00103
Vrijwilliger digitale ondersteuning - Landegem

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten digitale ondersteuning kan bieden, zowel tijdens onze georganiseerde ‘DIGI-cafés’ als voor individuele begeleiding. Je kan zelf kiezen hoe vaak je wilt komen en hoe je dit invult (bv. sociale media, muziek, spelletjes, filmpjes maken…). Ben je digitaal vaardig, aarzel niet om contact op te nemen. 

fiets
Vrijwilliger fietsen - Adegem

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks/ tweewekelijks samen met Albert kan gaan fietsen met de duofiets. Dit liefst op een moment in de voormiddag. 

Wie kan er zich een uurtje vrij maken voor een ongelofelijk fijn moment voor Albert?