Medewerkers De Vierklaver personeelsfeest

Werken bij De Vierklaver

Ondersteunen van volwassenen (en hun context) met een verstandelijke beperking, dàt is waar wij in De Vierklaver voor gaan. Dat kan bij mensen thuis, in een huis op onze vestiging, in een dagcentrum of in een atelier in jouw dorp, enzovoort. Wat we doen en hoe we dat doen kan sterk uiteenlopen en hangt af van wat een cliënt wenst en nodig heeft, maar de ambitie waarmee we het doen is altijd gelijk: we ondersteunen cliënten als burgers in de maatschappij.

 

De Vierklaver wil daarbij een werkplek zijn waar medewerkers en ondernemende teams met goesting werken. Hoe een job er bij ons uitziet beschrijven we in functiekaarten en in vacatures. Maar medewerkers geven hun job ook zelf vorm: welke rollen liggen jou goed of hoe kan je je talenten nog beter inzetten, daar kijk je samen met jouw team naar.

Vacatures
Personeelsdienst

Wooncoach woonproject De Binnenwereld Adegem

Wil jij als wooncoach deel uitmaken van team de Binnenwereld? Een team van 6 cohousers, familie/context en reguliere diensten. Samenleven vanuit samenspraak waarbij de nadruk ligt op het bieden van psychosociale ondersteuning zowel individueel als in groep.

Bekijk vacature
Vacatures
Xandrina Deprez

Zorgkundige – Landegem

Samen met twee collega’s bied je zorgondersteuning in de verschillende woonhuizen op onze vestiging, je hebt hierdoor contact met veel verschillende bewoners en collega’s!

Bekijk vacature
foto van Sofie en Elke in Kadoe
Vacatures
Dotplus

Begeleider Adegem

In Huis 7/2 wonen 9 bewoners. Vijf bewoners zijn meervoudig beperkt en bijgevolg rolstoelgebruiker. Onder hen een cliënt met een niet-aangeboren hersenletsel. De andere bewoners hebben een verstandelijke beperking, waarvan 2 cliënten met een ASS. De begeleiding van deze doelgroep omvat een combinatie van specifieke zorgtaken en activiteitenbegeleiding in ateliers.

Bekijk vacature
planten verzorgen in de tuinbakken in Landegem
Vacatures
Xandrina Deprez

Spontane sollicitatie

We zijn steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers! Zoek je een afwisselende baan waarbij je je talenten kunt inzetten dan ben je in De Vierklaver op de juiste plek.

Bekijk vacature

Wil je graag op de hoogte blijven van de toekomstige vacatures?