Search
Tutti Colori Website

Tutti Colori

Muziek behoort al heel lang tot de vaste activiteiten in De Vierklaver. 
Bewoners en deelnemers leven zich graag uit in zang en percussie en komen dan ook met veel plezier en enthousiasme naar het muziekatelier in Adegem en Landegem. 

 

In de loop der jaren kwam er heel wat muzikaal talent bovendrijven. 
Zo ontstond in 1998 het huisorkest van De Vierklaver. 
De optredens, zowel intern als voor andere organisaties, volgden elkaar snel op.

 

In 2003 vierden ze hun vijfjarig bestaan als huisorkest en kreeg de muziekgroep een toepasselijke naam: “Tutti Colori” en kleurige T-shirts. Alle kleuren… Dat slaat niet alleen op één van hun lievelingsliedjes, maar ook op het kleurrijke gezelschap dat ze zijn en op de verschillende muziekgenres die ze brengen. 

 

In 2005 namen zij deel aan het Songfestival voor personen met een beperking te Strombeek-Bever en behaalden ze daar een mooie derde plaats. In 2007 deden ze nog beter met een tweede plaats op het Songfestival in Hasselt. Een hoogtepunt in datzelfde jaar was het optreden tijdens de Gentse Feesten op het groot podium van de Korenmarkt. Met gemiddeld 1 optreden per maand hebben ze sindsdien niet stilgezeten.

CD ‘Kom er bij!" en ‘Feest’

Op 23 maart 2017 brachten we onze eerste CD ‘Kom er bij! uit. Iets minder dan 1 jaar later, op 23 januari 2018 kwam onze tweede CD ‘Feest’.

Beluister hier één van hun liedjes.

0:00 / 0:00
Feest

Ons Team

Ons Team

Solozang: Danny Coussens – David Taghon – Wendy Noët

Percussie: Tony Vermeersch – Ronny Calle – Koen Boudonck – Jean-Pierre Van den Broecke 

Zang: Linda Matthys – Anneleen Meisters

Begeleiding: Angela Van Damme – Geert Vlaminck

Voorbeelden uit het repertoire

  • En dansClouseau
  • Country RoadsJohn Denver
  • I have a dreamAbba
  • Dromen zijn bedrogMarco Borsato
  • ’t SmidjeLaïs
  • Ik hou van uNoordkaap
  • Alle kleuren van de regenboogK3
  • De roosAnn Christy 

Praktische informatie

De kostprijs van een optreden is 350 euro, vervoerskosten en geluidsmateriaal inbegrepen. Wij vragen ook voldoende drankjes (koffie en frisdrank) en een versnapering of broodjes (afhankelijk van tijdstip van optreden) voor de bandleden en de vrijwilliger die meehelpt, ongeveer 14 personen. 

Het opzetten van het geluidsmateriaal duurt 60 minuten. Een optreden duurt gewoonlijk ook 60 minuten, dit in één keer zonder pauze. Aangezien wij gemiddeld niet meer dan 1x per maand optreden, dient dit lang op voorhand vastgelegd te worden. 

Om organisatorische redenen geven wij de voorkeur aan een namiddag op een weekdag, met optreden tussen 15u30 en 16u30. Andere regelingen kunnen echter besproken worden. 

Meer info via geert.vlaminck1@telenet.be